Left Terugkeren naar winkel
Overzicht

Je winkelwagen is leeg

Gratis verzending in NL en BE vanaf € 25,-

Contact

Frequently Asked Questions

Wanneer ontvang ik mijn Track and Trace code?

We doen er 1 tot 3 werkdagen over om je bestelling in te pakken en te verzenden. Dit is sterk afhankelijk van hoe druk het bij ons isJe ontvangt je code zodra je pakketje 's nachts in het sorteercentrum van PostNL aankomt. Zo weet jij precies weet wanneer de bezorger bij je aanbelt!

Let op: in het weekend werken we niet. Als je in het weekend hebt besteld, ontvang je je track and trace code uiterlijk woensdagnacht.

Ik heb mijn Track and Trace code ontvangen maar de bezorgtijd is onbekend. Wanneer ontvang ik mijn pakketje?

Als jouw Track and Trace link aangeeft dat de bezorgtijd nog onbekend is dan betekent dit dat wij jouw pakketje al wel naar het sorteercentrum van PostNL hebben gestuurd, maar dat PostNL jouw pakketje nog niet heeft verwerkt voor bezorging.

Bezorgtijd onbekend

Dit komt voor als PostNL ernstige bezorgvertraging heeft. Meestal geeft PostNL dan ook aan dat ze het momenteel erg druk hebben, maar dat hoeft niet altijd. Wij weten dat het lang kan duren, maar wij hebben geen invloed op de bezorgtijd van je pakketje. Een email naar ons sturen versnelt de bezorgtijd niet. Neem pas contact met ons op als de status meer dan 10 dagen ongewijzigd is. 

erg druk

Hoe zorg ik ervoor dat jullie mijn bestelling inpakken op video?

Je kan een reactie achterlaten op Tiktok, YouTube, Instagram of Facebook met je bestelnummer. We doen ons best om zo veel mogelijk aanvragen te filmen. We krijgen ontzettend veel aanvragen waardoor we moeten uitloten welke bestellingen we filmen. Een email sturen met daarin de vraag of we jouw bestelling willen filmen vergroot je kans niet.

Hoe neem ik contact met jullie op?

Vul het klantformulier in en we geven zo snel mogelijk een reactie. Vergeet niet je bestelnummer te benoemen. Zo kunnen we je sneller helpen.