Left Terugkeren naar winkel
Overzicht

Je winkelwagen is leeg

Gratis verzending in NL en BE vanaf € 25,-

Bestelling & Bezorging

 

Voorraadstatus

Op de productpagina vind je altijd de meest actuele voorraadstatus van het product. Wanneer een product tijdelijk niet beschikbaar of uitverkocht is, laten we dit ook op de productpagina zien. 

Levertijd 

We doen ons best om jouw bestelling op dezelfde dag in te pakken en te verzenden. Dit betekent meestal dat het 1 of 2 dagen duurt voordat het pakketje bij jou op je deurmat ligt. Met de Track&Trace code volg je precies waar jouw bestelling is.

Bestelling in één doos

We doen ons best om jouw hele bestelling in één doos en in één keer te bezorgen. Soms kan het helaas voorkomen dat we een levering moeten opsplitsen.

Wordt het pakketje bezorgd en je bent niet thuis?

Wanneer je niet thuis bent bij de bezorging van je pakket probeert de bezorger het pakket bij de buren te bezorgen. Wanneer de buren niet thuis zijn of het pakket niet willen aannemen ontvang je een briefje in de brievenbus om een nieuwe afspraak te maken. Het kan in sommige gevallen zijn dat je pakketje direct naar een afhaalpunt van PostNL gebracht wordt.

Verkeerd artikel ontvangen?

Neem contact op met onze klantenservice. Samen zorgen we er voor dat jij het juiste artikel ontvangt.

Bestelling aanpassen

Je kan je geplaatste bestelling niet meer zelf aanpassen.

Wat je wel kunt doen? Zolang je bestelling nog niet verzonden is, kun je contact opnemen met onze klantenservice zodat wij jouw bestelling handmatig kunnen aanpassen.